Caribbean Vegan Sweetness
 

ABOUT

Fawaka en leuk dat je een kijkje neemt op de website van LuvVevggie!

Mijn naam is Gabrielle, 29 jaar oud en een trotse veganista!

 

Mijn reis als veganist begon toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Ik moest toen veel letten op wat ik at, want kreeg mee dat het niet gezond zou zijn voor de baby en mocht toen veel niet eten. Met deze informatie in mijn achterhoofd ben ik steeds meer gaan nadenken waarom men alleen maar zo voorzichtig is met het eten van bepaalde producten wanneer er een baby bij is betrokken. Het zou toch een standaard norm moeten zijn dat wat je eet niet schadelijk is voor jouw lichaam?
Met behulp van vele gezonde gerechten, vele groente sappen en het bekijken van verschillende documentaires, heb ik de stap genomen om geheel af te zien van vlees.

 

 

Na de overstap naar veganisme, vond ik het erg lastig om gerechten te maken die divers waren.
Ik was het uiteindelijk zat om telkens dezelfde gerechten te maken en ging mij meer oriënteren in de keuken. 

 

Ik ben zelf van Surinaamse komaf en daar word veel gebruik gemaakt van vlees en vis.
Ondanks mijn veganisme had ik ook veel trek in deze gerechten, maar dacht dat het niet mogelijk was om dit te kunnen eten.

 

Totdat ik op een dag dacht van Gaab, waarom niet gewoon deze gerechten ‘veganizen’?! zo gezegd, zo gedaan! Ik begon mezelf steeds meer te ontwikkelen en kreeg hier veel lovende reacties over! Aan de hand daarvan is LuvVeggie ontstaan om mensen mijn veganistische gerechten te laten zien en dat er niet alleen maar veganjunkfood is. 
Op 19 Augustus 2018 heb ik de stap genomen om mijn kookkunsten te laten proeven door mijn mede veganisten op het Vegan Summer Fest in België. En wat waren zij enthousiast met als resultaat dat alles uitverkocht was!
Dit wil ik natuurlijk doorzetten om op zoveel mogelijk festivals te staan en vele mensen op de hoogte te brengen van mijn Vegan Caribische keuken.
Voor de toekomst heb ik nog zoveel leuke dingen in petto, dus houd mij vooral in de gaten want je gaat nog meer van mij horen! 

 

Lobie, 

LuvVeggie